Vi finder din drømmebil!

Fortæl os hvad du søger og hvad dit budget er, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde drømmebilen til dig. Når vi har fundet den, prøvekører, undersøger og gennemgår bilen grundigt for dig, inden du bliver præsenteret for billeder og tilstand af den.

Hvad koster bil import?

Når en kunde har fortalt os om sin drømmebil påbegynder følgende faser:

Vi undersøger markedet igennem vores store netværk af lokale samarbejdspartnere og finder den helt rigtige bil, med det udstyr og andre detaljer som kunden har til sin drømme bil.

 

2.500 kr.

Bilen gennemgår en grundigt kontrol, hvor vores detaljerede tjekliste er med til at sikre, at bilen svarer til vores kundes forventninger og at bilens tilstand er optimal.

Der tages billeder af bilen, som sendes via mail, hvorefter vi ringer til kunden og gennemgår inspektionen.

Depositum på

30.000 kr.

Når kunden har besluttet så for at købe bilen, lægger vi ud for depositum, som indfries, når kunden betaler den fulde købspris samt vores forhandlede salær. Så snart vi har modtaget pengene, henter vi bilen.

Prisen forhandles individuelt med hver kunde og afhænger blandt andet af importafgifter og diverse gebyrer.

? kr.

Vi klarer alt papirarbejdet. Vi sørger for at bilen bliver læsset sikkert i en container og bliver sendt trygt til Danmark. Når bilen ankommer, tager vi imod bilen og sørger for at den bliver told deklareret.

Efter at vi sammen har gennemgået bilen, får du overdraget nøglerne og alle bilens papirer og du kan derefter kører glad ud på de danske veje i din drømmebil.

Vi tilbyder attraktiv leasing af alle importbiler og kan hjælpe dig, med at finde netop den bil du drømmer om.

læs mere
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: No posts available for this Facebook ID

Join us on Facebook